Náplň práce:

  • příprava jídel – studená kuchyně, minutková jídla, zážitková gastronomie
  • příprava a aranžování bufetů a banketů
  • spolupráce s kolektivem, vedením hotelu a kuchyně

 

Nabízíme:

  • práci v příjemném kolektivu s možností kariérního růstu
  • práci na hlavní pracovní poměr
  • práce v pravidelných směnách
  • po zapracování platový růst
  • mzda v pravidelných termínech na účtu
  • možnost seberealizace
  • firemní benefity

 

Požadujeme:

  • vyučení nebo praxi v oboru
  • týmového ducha a chuť do práce
  • profesionální přístup a samostatnost
  • zájem o gastronomii a moderní trendy ve vaření

 

Mzda dle praxe – možnost platového růstu v závislosti na zkušenostech, odborných znalostech, délky praxe.

Nástup možný ihned / po domluvě